Gyorsan el tudod készíteni, miközben megpárolod a rizst.
Glutén- és egyben laktózmentes is.

Ha szereted a csípős ízeket, akkor ez neked való gyors egytál étel. Ráadásul sok edény sem kell hozzá.
Hozzávalók
15 dkg füstölt szalonna
½ szál füstölt kolbász
240 g csicseriborsó konzerv
200 ml kókuszkrém
1 fej vöröshagyma
1 db piros kaliforniai paprika
1 db padlizsán
½ teáskanál só
¼ teáskanál cayeene bors
Elkészítés

Letölthető receptlap
Lépés
A szalonnát felkockázzuk és kisütjük a zsírját.
Ezután rátesszük a felkockázott hagymát, kicsit megdinszteljük, és hozzátesszük a kockára vágott kolbászt.
2. lépés
Összesütjük, és hozzáadjuk a csicseriborsót.
3. lépés
A kaliforniai paprikát is hozzátesszük.
4. lépés
Kóstolás után adjuk hozzá a sót, és a cayeene borsot (figyelve, hogy a szalonna és a kolbász mennyire volt fűszeres).
5. lépés
Összeforraljuk, és rászórjuk a felkockázott padlizsánt.
6. lépés
2 – 3 perc forralás után ráöntjük a kókuszkrémet, és még egyszer óvatosan összeforraljuk.