top of page

Cheese Corn Pasta

Előkészítés:

Főzési idő:

Adag:

Tapasztalat:

30 perc

4 adag

Alapszint

Egyetlen edény elegendő, és fél óra múlva kész a laktató vacsora.

Ha szereted a csípős ízeket, akkor ez neked való gyors egytál étel. Ráadásul sok edény sem kell hozzá.

Hozzávalók

  • 25 dkg bacon

  • 250 g kukorica

  • 250 g mozzarella

  • 150 g gyufatészta (vagy valami apró tészta)

  • 200 ml főzőtejszín

  • 2 dkg vaj

  • 1 fej vöröshagyma

  • 1 gerezd fokhagyma

  • friss őrölt bors

  • metélőhagyma

  • ½ hegyes erős paprika

Elkészítés

Cheese Corn Pasta

Letölthető receptlap

  1. Lépés

A bacont a vajon kissé lepirítjuk, és hozzáadjuk az apró kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát.


2. lépés

Rátesszük a lecsepegtetett kukoricát, elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a feldarabolt paprikát és összeforraljuk.


3. lépés

Rászórjuk a nyers tésztát, elkeverjük.


4. lépés

Ráöntjük a főzőtejszínt, plusz 1 dl vizet, összekeverjük, majd rárakjuk a sajt felét darabolva.


5. lépés

Megszórjuk az apróra vágott metélőhagymával, összekeverjük, és megvárjuk míg a sajt elolvad.

Lereszeljük a sajt másik felét.


6. lépés

Megszórjuk a reszelt sajttal és 15 percre betesszük a 180 C-os sütőbe.

Mire a tészta megpuhul, a tetején a sajt is megpirul.

bottom of page